22 Şubat 2023 Çarşamba

Sağaltıcı Üçlü



Ülkeme kışın en karası düşmüşken;

ve ben kitap okumuyor, eğlenceli hiçbir şey izlemiyorken;

altında kaldığım göçükten inatla kalkıyor, yürümeye başlıyor ve yazları tadını çıkardığım soluk alma noktalarımdan birinin verandasında;

kışların en soğuğu bir akşamda,

her zamanki üçlümle birlikte kendimi sağaltıyorum.




10 yorum:

  1. Ruhlarımızı bir an önce o göçüklerden çıkarmalıyız Sevgili Okul Arkadaşım. Ancak o vakit, gerçekten göçük altında kalanlara, birazcık faydamız olabilecek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çıkarttım Sevgili Okul Arkadaşım; mantığım yerli yerindeydi de duygulara çok müdahele etmek istemedim, demini alsınlar diye bekledim sadece. Sonuçta Hatay, başka şehirlere benzemeyecek derecede dostluk kuruluyor kendisiyle, bilirsiniz.

      Sil
  2. Ölgün ruhlarımız, şu günlerde havaların güzelliğine aldanıp dallarında açan çiçeklerle canlanmaya başlar.. doğa en büyük destekçimiz ve senin üçlü de can damarı. Haydi Buraneros!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şey yolunda Momentos, o enfes şarkının dizelerindeki gibi bir harman olmak istedi ruhum sanırım, mantığım da yol verdi yasını tutup içini akıtsın diye. Hatay'la yaşanan aşk başka bir şey sonuçta, ardından baktırıyor!

      Sil
  3. şükran yiğit çok severek okuduklarımdan benim de. tadını çıkar diyeceğim ama şu ara tadını alabiliyor muyuz güzelliklerin, bilmiyorum arkadaşım...bugün leylak dalı öğretmenim facebook'da paylaştı çiğdem mater'in yazısını. okumadıysan henüz, öneririm: https://m.bianet.org/bianet/kent/274672-bir-kentin-yasini-tutmak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla çıkardım Şule, acıyı elbette hissediyorum ama sanırım ülke gerçeklerimiz de zaman içinde bizi kısmen kaşarlamış, gerçekliği görüyor altında kalıyoruz ama dayanışma kültürümüz sayesinde de ezilmiyoruz.. Yazıyı okumamıştım, teşekkürler.

      Sil
  4. Yaşananlar çok üzücü, kendimize gelmeye çalışıyoruz...
    Ben de uzun zamandır yoktum hem kendi yaşadığım bazı problemler, sonrasında bu üzücü olaylardan dolayı uzaklaştım iyice. Bugün yavaş yavaş yazıları okumaya, blogları dolaşmaya başladım ve çok özlemişim yazıları okumayı, iyi geldi biraz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence daha yaklaş, içine kapanıp sürekli tekrarlar yaşamaktansa bloglara takılıp kaldığın yerden devam etmek daha hayradır. Tecrübeyle sabit. Ve zaman doğru kullanılırsa her şeyin ilacıdır, yazmak da!

      Sil
  5. Bir şekilde iyi olmanın bir yolunu bulmamız gerekiyor, devam edebilmek için... Devam edip de daha çok yardımcı olabilmek için.

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle, bu yolda çabalamaya devam...

    YanıtlaSil

İLETİŞİM İÇİN

laparagas@gmail.com

KATKIDA BULUNANLAR

Blogdaki yazıların tüm hakları La Paragas yazarlarına aittir.
Yazıların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP