30 Kasım 2021 Salı

Lütfen Biri Beni Yere İndirsin!

"Çok havalıyım çokk!!!"

Hem de fazlası ile havalardayım.

Oysa ne serinkanlı bir insanım.



Ahh benim çocuk sevinçlerim işte!

Yıllardır zincirleyemediğim, tutmaya her yeltendiğimde elimden sıyrılmayı başaran coşkularım, sevinçlerim...

Tek derdimdir samimiyet.

Fena halde severim.

Tuttum mu asla bırakmam.


Dün tanısam bile, uyarsa renklerimizin tonu, yüzyıllardır tanıyormuşum gibi bir dil oluşur anında.



"Okurum.

Duygu okurum ben!"


Ve anlarım!

Hiç de yanılmam!

Momentos, blog tarihimin çok uzağından olmayan ama beni aniden ve ne sebeple olduğunu şu an heyecandan hatırlayamadığım bir zaman diliminde çeken ve bırakmayan bloglardan biri.

Podcast'lerinin sıkı takipçisiyim:

Çünkü ben okurken düz olan bir yazı, Sevgili Momentos'un sesinde boyut kazanmakla kalmıyor ve hatta üç boyutlu hava atmalara nal toplatıyor.

Bugün kendi yazımı...

Bilmiyormuş, hiç okumamış, ilk kez dinliyormuş gibi dinlemek istedim ve bunu, seslendirmek için izin talep eden Sevgili Momentos'un yorumuna cevaben yazdım.

"Ahh bir yere inebilsem..."

Neredeyse benim unuttuğum bir yazımdı!

Şaşırdım!

Gittiğimdeyse hem şaşırdım hem de çok sevindim.

İzin istiyordu.

"Benim yazım için!?"



"Çok havalıyım çokk!!!"



Bir dinleyin, sonra isterseniz beni yere indirin.

Hem de yaka paça!!!.


Momentos Blog + Podcast ise burada!

26 yorum:

  1. Ah ne harika! Hem zevkle dinledim hem de dönüp özgün yazınızı keyifle okudum. İnmeyin aşağılara yahu, uçun yükselin, şimdi tam zamanı. Ben de size yükseltici sıkı hava koşulları yollayayım buradan. :) Momentos da nefis seslendirmiş. Yazılarınızın bir sesi olsaymış bu olurmuş sanki. Siz ne yaşadınız, hissettiniz kendi yazdıklarınızı bir başkasının sesinden dinlerken merak ettim. :) Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Momentos kesinlikle bir seslendirme ustası Sevgili Neslihan. Laf aramızda blogunu ilk keşfettiğimde ve podcast'lerini dinlediğimde bir tiyatro eğitimi var sanırım, diye sormuştum. Evet yetenek eğitimle taçlanmış, detay vermiyorum çünkü laf aramızda:) Kendi yazım gibi dinleyemedim ki, benim okurken katamadığım bir ruh katılmıştı sanki yazıya. Çok sevindim tabii ki, kasıldım bile, iyi şarkılar yazıp söyleyemeyen, dinlediğinde çok mutlu olan insnlar gibi hissettim diyebilirim ama:) Sevgiler..

      Sil
  2. Yazı başlı başına çok hoş bir yazı iken, şimdi Momentos'un seslendirmesiyle kana cana bürünmüş Sevgili Okul Arkadaşım. :)
    Keyfini çıkarın siz de. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Çıkarıyorum Sevgili Okul Arkadaşım, işe güce bile fazlaca bakamadım diyebilirim:)

      Sil
    2. ah ne güzel olmuş, hakkınızdır, ben de olsam havalardan yeryüzüne inip bir işin ucundan tutamazdım bugün :)

      Sil
    3. Neyse ki Sevgili Şule, defalarca dinleye dinleye sonunda ikna oldum ki ben yazmışım bunu yahu noktasına vardım. Ara ara dinleyerek işe güce de bakabildim:) Ancak şimdi imar uygulamalarına yenik düşen o incir ve erik ağacı yok ama yerlerinde olmasa da aynı toprakta başka ağaçlar var.

      Sil
  3. Benim seslendirmemden daha havalı bir yazı olmuş bu :)) İnanın bu yazıyı seslendirmek daha da heyecanlı olurdu. Ama merak etmeyin ben o "gizli" yazıları yine bulup çıkartırım dağarcıktan.
    Çok mutlu oldum ben de. Sağolun varolun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapılar ardına kadar açık Sevgili Momentos, canınız ne istiyorsa yapabilir, istediğinizi alıp gidebilirsiniz:) Siz de varolun, tekrar çok teşekkür ederim, çok keyifli bir gündü ben için, kıymetini hep bileceğim:)

      Sil
  4. Takip ettiğim iki kıymetli blogger. İşbirliği yapmışlar gönülden, değer katmış emekleri birbirinin üstüne. Yazanın eline, söyleyenin diline, okuyanın gözüne sağlık olsun:)

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Momentos neredeyse unutulmuş yazıya can verdi:) Çok teşekkürler.:)

    YanıtlaSil
  6. Ay iple çekiyorum dinlemeyi!! Kaystros benim diyeceklerimi benden erken dile getirmiş, iki güzel insanın bir araya gelip yaptığı iş kim bilir ne güzel olmuştur.. Haydi ilk fırsatta!!!!

    YanıtlaSil
  7. Yazı ve seslendirme, her ikisi de harika:) Bence hiç yere inmeyin, bir süre böyle kalınır, böylesi güzel bir jeste:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, durduğum yer çok güzel de aşağıda akan bir hayat ve mecburiyetler var işte:)

      Sil
  8. Yukarıda havalar nasıl? Halen orada mısınız? :))
    Şaka bir yana profesyoneller birleştiğinde ortaya çıkan iş elbette ki mükemmele ulaşacaktır. Bize de emek sahiplerini kutlamak düşer:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözlerim uyku bağırıyor, uyursam düşer miyim diye de düşünüyorum, bir yanımda da havada ve havalı olmanın tadı var, Sevgili Zeugma:) İlerleyen dakikalara bakacağım:))

      Çok teşekkür ederim, çok zarifsiniz.:)

      Sil
  9. Ya hava epey soğur gece, bence inin saati kurun yine çıkarsınız yarın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar sıcak ki yaşanan gün buz tutsa yukarısı çözülür Sevgili Momentos. Yukarıda olma fırsatı bir ömrün kaç keresinde vardır ki sonra:))

      Sil
  10. Çok tatlı:) İlk anda nasıl olup kaçırdığımı sorguladım ama neyse ki yeni bölümmüş. Hemen dinledim. Her ikinizi tebrik ediyorum. Sizleri severek takip ettiğimi belirtmeme bilmem gerek var mı? Güzel insanların varlığını bana gösteren blog dünyasını seviyorum. İstersen havalarda kalabilirsin bence. Momentos'un yayının başında senin ve sayfan için söylediklerine katılıyorum:)
    Her ikinize kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Sanırım gerek yok, yıllardır buradayız ve kelimelerimizden tanırız birbirimizi ki bu tanıma şekli bence çok daha güçlü ve kıymetli. Evet blog dünyasını seviyoruz, başlangıçta denizin ısısını kontrol etmek gibi usuldan ayağımızla dokunduğumuz bu deryanın süreçte kazandırdıklarına, dostluklarına bakınca insan kesinlikle iyi ki diyor, iyi ki buradayım.:) Kocaman sevgilerde buradan...

      Sil
  11. Ben de keyifle dinledim. Çok güzeldi. Hem yazı hem seslendirme hem de fikir. Tebrik ederim! Ben de olsam yere inmem. Kal oralarda Buraneros :))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Bugün çok soğudu ama, artık ineyim Sevgili Küçük Joe:)

      Sil
  12. Niye indirelim ki aşağıya? Kal işte orda, oh mis! Çıkar tadını sonuna dek! Yazı güzel, Momentos'un sesi güzel, ikisi bir tam şenlik olmuş! Biz de çıkaralım tadını sonuna dek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Momentos muhteşem, yazıyı başka bir seviyeye çıkardı kattığı canla, insan yazdığı yazıya bunu ben mi yazmışım diyerek hayran kalıp defalarca ama defalarca dinler mi ya:) Dinledim, bulutların üzerinde... :)

      Sil
  13. Kaleme almış olduğunuz yazı okuyanda içten duygulara hitap eden türden. Momentos'un da seslendirmesi yazıya apayrı bir renk katmış. :)

    YanıtlaSil
  14. Çok teşekkür ederim, senin sıcacık yorumun ve elbette içtenliğin de bir seviye daha atlattı sevinçlerime:)

    YanıtlaSil

İLETİŞİM İÇİN

laparagas@gmail.com

KATKIDA BULUNANLAR

Blogdaki yazıların tüm hakları La Paragas yazarlarına aittir.
Yazıların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP