9 Şubat 2010 Salı

Ara Sıcak


LA PARAGAS blogun felsefesini ve yaşama bakışını oluşturan cümlelerinden biri şuydu: ''Yaşamım boyunca çok hediyeler aldım. Ufaklı büyüklü ödüller... Ama gözlerdeki ve cümlelerdeki içtenliğin, samimiyetin ve yürek sıcaklığında sunulmuşların değerine, adet yerini bulsun ya da bir çıkar gözeterek verilmiş hiç bir hediyenin büyüklüğü ya da ekonomik değeri ulaşamadı.''

Bir buçuk yıl önce başlayan serüvenimiz içinde pek çok yazımız farklı alanlarda linklenerek yayınlandı. Bizi çok mutlu eden yorumlar aldık ve çok hoş e-postalar. Hiç bir yorumu bir diğerinin üzerinde görmedik. Şahane dostlar edindik. Bu zenginlik içinde devam ederken serüvenimiz, çok güzel iki olay yaşadık geçen hafta içinde... Hafta başında facebook.com üzerinden gelen izleyici dikkatimizi çekince, çıkış noktasına yönlendik. Gittiğimiz yer Senfonik Konser: L.V. Beethoven yazımızda kendinden söz ettiğimiz, ülkemizin yetiştirdiği nadide sanatçılardan Yeşim Gökalp'in sayfasıydı. Yazımızın bu kadar büyük bir sanatçı tarafından kabul görüp değer atfedilerek dostlarıyla paylaşılması ve o camiada okunuyor olmak mutluluk vericiydi.

Henüz bu olayın keyfini çıkarırken; daha önce yazılmış, Bir Trakya Masalı başlıklı yazıya düşülen yorum, hem bir şaşkınlık, beraberinde de büyük bir onur yaşattı bize.

Bir kitabı keyifle okumuş bir okuyucu olarak yazdığınız tanıtım yazısına kitabın yazarının teşekkür yazması, bunu yaparken de yazınızın biçemini övüyor olması, sizinle tanışmayı dilemesi nasıl bir duygu yaşatabilirse tam o tadla, çocuk sevinçlerimizi zıplatan bir lezzet yaşadık. Teşekkürler Sayın Ekmel Denizer.

Fotoğraf : La Loba
deviantART

6 yorum:

  1. Naif bir blog La paragas.
    Sade ve özlüğün verdiği güzellik var onda.Ben şaşırmadım bunlara, bu olanlara, hiç şaşırmadım:))

    Bir de ne zaman "asparagas" kelimesini duysam aklıma bu blog geliyor, yalnızca paragas demek burası demek oldu:)) Bugün bu kelime geçmişti bir yerde ve aklıma blog gelmişti...Öyle:))

    YanıtlaSil
  2. içtenliğin kelimelerdeki yansımaları hak ediyor daha da fazlalarını, dilerim romanımsıların da en kısa sürede fark edilerek, dokunarak okunacak hale bürünürler...
    o zamanları görürse şu yaşlı kadın, bir imzanı esirgemezsin değil mi :)

    YanıtlaSil
  3. Bunda şaşıracak bişiy yok ki..Doğru tespitler , içtenlik ,samimiyet nerde olsa değerini bir şekilde bulur..Bu sayfayı ilk okuduğum günü hatırladım nerdeyse 1 gün geçirmiştim okumadığım yazı kalmamıştı anlayacağın bu samimiyettir ve her zaman ve hatta mutlaka günün birinde karşılığını bulacaktır..

    Ha bende imzalı resim isterim ona göre :)))

    YanıtlaSil
  4. Hepinize tüm içtenliğimiz ve samimiyetimizle teşekkürler ederiz efendim:)) Kalplerinizi gördüğümüz için, sözlerinizin değerini biliyoruz...

    Şu imza isteği yazdığım ama yayınlamadığım bir imza olayını tetikledi, biraz daha şekil verip onu yayınlim bir ara:))

    YanıtlaSil
  5. Başlık da çok yaratıcı :)

    YanıtlaSil

İLETİŞİM İÇİN

laparagas@gmail.com

KATKIDA BULUNANLAR

Blogdaki yazıların tüm hakları La Paragas yazarlarına aittir.
Yazıların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP