6 Aralık 2008 Cumartesi

Düşüm Ağrıyor

Akşam üzeri sinyal veren diş, gecenin en çaresiz saatine pusu kurup kalleş kalleş vurmaya başlayınca... dişime bir düş koyup yastığıma bir ''O'';  yanağımı yanağına gömüp ağrımı orada dindirirken, saçıma değen ellerde uyumuşum.

Yanağın yanağında ellerin sıcağındayken, kafayı bana takmış ağrı kör bir pusudan vuruyor bu kez. Ben kan revan bir son hamleyle direniyorum, sabahın ışıklarına çıkmak için... Uyku gözlerimin ucunda, el yordamı düş arıyorum.

Diş filistin askısı oluyor, gece kalleşleşiyor.

Yakıştıramıyorum geceye işkenceyi, kıyamıyorum bir de... Suçu ihmallerime yüklüyor; iki doz ağrı kesicinin kucağına bırakıyorum kendimi.

O usul usul dindirirken ağrımı; düş usulca sokuluyor yanıma. Uyandırmamaya gayret ederek, sarılıyor sırtımdan. Başını gömüp iki omuzumun arasına, kokumu çekerek içine davetsiz ve sevgili; sıcağına ekliyor beni.

Sabaha onsuz uyanmak istemiyorum...

7 yorum:

  1. hangisi daha acılı bilemedim. düş8me)lerin ağrısı mı, diş ağrısı mı...

    YanıtlaSil
  2. diş ağrısının şiirselliği.
    sevdim.

    YanıtlaSil
  3. diş ağrısı;çünkü hiç bir diş ağrısından geriye ne güzel, ne keyifli dişim ağrımıştı diye bir anı kalmaz,tek bir cümle bile:))Ötekilerden kalır:))

    YanıtlaSil
  4. "tuz veya rakı".birebirçama rakı kanı sulandırıyomuş :):)

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Tam da sıkıntılı diş tedavili günlerimde bu enfes yazıya hayran oldum. Tüm ağrılar anlaşmış gibi geceyarısı gelirler, el ayak çekilmiş, ortalık sessizleşmiştir ve birden tokmaklarına olanca gücüyle vuran davulcular gibi böler geceyi bedendeki ağrı.
    Eline sağlık! Bu kadar muhteşem anlatılamazdı :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Momentos, benim için çok özeldir bu yazı. satırların alt metninde bir tetikleyen ve kocaman bir hikâye var. -Onu kollamak adına olsa da- fena kırdığım bir de kalp...:)

      Sil

İLETİŞİM İÇİN

laparagas@gmail.com

KATKIDA BULUNANLAR

Blogdaki yazıların tüm hakları La Paragas yazarlarına aittir.
Yazıların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP