12 Mayıs 2023 Cuma

Cuma Baharında Mitinge Giden Adam

Yani durum normal, ben aptal aptal gülüyorum an itibariyle. Zaten bu ara yolda yürürken, bir yerde otururken, alışveriş yaparken yoldan gelip geçen herkese iyi geliyorum, eminim. Ne de olsa insanların birbirlerine selam verip gülmediği bir ülkede yaşıyorlar ve en azından aklından geçenlerin, okuduğu satırların, hayalini kurduğu mekânlar ve bazı hinliklerin tadıyla baktığı yerin farkında olmadan gülümseyen bir şaşkının, -kendilerine- gülümsediğini sanıyorlar.

6 yorum:

  1. benim de durmadan umut dolu şarkılar söyleyesim var :) O bahar bu ülkeye gelecek!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim şehir güçlü bir sol damara sahip olsa da sağ ve muhafazakar seçmenin ağırlıkta olduğu, hatta yelpazenin sağındaki partilerin kalelerinden biridir... ancak, dün, miting alanı bana Ecevit'in biz daha tıfılken ki bir mitingini yaşattı, özellikle genç ve muhafazakar olarak nitelenenler dahil kadın çokluğundan rahatlıkla bahar kesin derim, hem de sandıkları patlatacak derecede ancak, ne fırıldaklar döneceğini henüz bilmiyor ve öngöremiyoruz!

      Sil
    2. anlatmış mıydım daha önce "pat küt ecebit" sloganı atan 3.5 yaş şulesini? taaaa o zamanların umudu var zaten 52 yaş şulesinde!

      Sil
    3. Blogunda yazmıştın.

      Umut hiç bitmeyecek, baharlar bugün olmazsa da ülkeye mutlaka gelecek ki yarın akşam derin dalga büyük bir sürpriz yapabilir.!

      Sil
  2. Mitinginiz güzel geçmiş olmalı. :)
    Bir de 19 Mayıs'da Karsu Samsun'da şarkı söyleyecekmiş, gidip bizim yerimize de dinleseniz ne hoş olur. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mitingimiz çok hoş, çok coşkulu ve renkliydi Sevgili Okul Arkadaşım ancak Sevgili Şule'ye yazdıklarım kısmı bir kesinlik yükleyemiyor hislerime... Sandıklar açıldıktan sonra zorlu bir hukuk ve mücadele süreci yaşanabilir. Ama bir bakarız ki öyle bir fark oluşmuş ki bunların hiçbirine gerek kalmamış. Karsu'nun afişlerini gördüm, belediyemizin ikramı üstelik, gider miyim şu an çok emin değilim, biraz seçimin sonucuna bağlı gibi:)

      Sil

İLETİŞİM İÇİN

laparagas@gmail.com

KATKIDA BULUNANLAR

Blogdaki yazıların tüm hakları La Paragas yazarlarına aittir.
Yazıların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP