23 Eylül 2008 Salı

FLAŞ...FLAŞ...FLAŞ...Bir Son Dakika Haberi!..


Mahallemizin en çenesi düşük kızı Fadik doğurdu...

Yaz boyunca masa sohbetlerimizin baş dedikodu malzemelerinden biri olan-Fadik hamile mi değil mi?-tartışmalarına son noktayı koyan, hayvanlar aleminin kırmızı noktalı hallerinin acar paparazisi Tırtıl'ın:''Evet Fadik hamile, hem de Haydut'tan'' sözlerine "hadi lan" diyenlere: ''Salonun penceresinden gördüm, hatta Arda haber verdi'' ısrarı doğrulandı!

Çocuklarının resimleri için kelle başı dünyanın parasını isteyenlerin aksine... en güzelinden mama, çocuk bezi, uzun süreli reklam anlaşması gibi önerilerimize sadece gurk sesinin hakim olduğu emme faliyetindeki yavrularını rahatsız etmemek adına ve en önemlisi onları birer ticari meta haline getirmeyi erdemli bulmadığından Fadik; çekemediğimiz ve an itibariyle elimizde olmayan görüntüleri doğal olarak yayınlayamıyoruz.

Onun yavrularını medya maymunu yapmama konusundaki bu tutarlı ve dik duruşuna saygı duyduğumuzdan, fotoğraf çekme konusunda bir zorlama içine de girmek istemiyoruz... kişilik haklarına ve özel hayatın gizliliği ilkesine saygı duyan yayıncılık anlayışımızın bir gereği olarak!(elbette görüntülere sahip olana kadar bu gereklilik!)

Dolayısıyla da Tırtıl'ın vakti zamanında verdiği bu haberin belgesini ev ahalisinden birilerinin gözüne sokamıyoruz!

Fotoğraflar konusunda ikna çabalarımız devam edecek, okuyucu merak etmesin! Görüntüler elimize ulaştığı ilk anda yayına verilecek. Ya da alemin paparizisi Tırtıl'ın haftasonu burada olması beklenecek.

Neyse bakacağız bir çaresine...

Habere güncelleme: Sabah olay yerinden bildiren muhabirimizin ilk anda dört olarak verdiği yavru sayısını 10 dakika sonra: ''Ya yanlış saymışım; beşmiş'' diye düzelttiği... Sonra yanlış gördüm sandığının doğru olduğunu anladığı sonraki bağlantıda sayı sekize yükselmiştir. Şu an itibariyle sekiz küçük zencimiz var. Sayının dokuza çıkması bekleniyor.

Biz La Paragas ailesi olarak Fadik ve Haydut çiftine, çocuklarının mürüvetlerini de görecek kadar uzun bir yaşam ve tonlarca mutluluk diliyoruz. Artık onlar bizim de çocuklarımız.

BU HABER:
ACAR MUHABİRİMİZ TIRTIL'A MASA BAŞI HABERCİSİ MUAMELESİ YAPAN EV HALKINA DA KAPAK OLSUN.

1 yorum:

İLETİŞİM İÇİN

laparagas@gmail.com

KATKIDA BULUNANLAR

Blogdaki yazıların tüm hakları La Paragas yazarlarına aittir.
Yazıların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP